EMPRESA

EMPRESA

En 1972, Vicente Montes i Soledad Muñoz van fundar una petita empresa especialitzada en la fabricació de volanderes i ràcords hidràulics sota el nom de Racores y Arandelas Condal.

Als seus començaments, la firma comptava amb 50 m2 d'instal·lacions, però un creixement constant ens va portar a traslladar-nos al 1981 a unes noves instal·lacions de 200 m².

A l'any 1987, es va reconvertir en una Societat Anònima i ens varem tornar a traslladar a unes noves instal·lacions, aquesta vegada de 1.000 m².

En l'actualitat disposem de 3.500 m2 distribuïts entre magatzems i tallers dedicats a la fabricació i comercialització de mangueres hidràuliques, ràcords hidràulics per a manguera flexible, per a tub rígid, Brides SAE 3000/6000 PSI, tot tipus d'accessoris hidràulics i neumàtics, juntes d'alumini, coure, fibra, etc.

La nostra filosofia es basa a obtenir la màxima qualitat als productes fabricats i en l'atenció i servei prestat al client, valent-nos per a això de matèries de primera qualitat i realitzant un depurat procés de fabricació mitjançant la utilització de la tecnologia més moderna, que ens ha permès disposar als nostres magatzems d'un ampli estoc constituït per més de 25.000 referències diferents.

Quant a l'equipament del nostre taller, hem d'assenyalar que compta amb torns de control numèric (CNC), premses excèntriques i maquinària per al muntat i premsat de flexibles hidràulics. Així mateix disposem de maquinària per al testeig de peces i flexibles muntats.

Tots aquests recursos ens permeten, a més, fabricar peces especials segons plànol, tant en petites com en grans sèries.

En els pròxims anys esperem continuar en aquesta mateixa línia i poder oferir-los el millor servei i més eficaç.

Racores y Arandelas Condal, S.A.
Racores y Arandelas Condal, S.A. Racores y Arandelas Condal, S.A. Racores y Arandelas Condal, S.A.